• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Betaalmogelijkheden

Wij hanteren drie gemakkelijke manieren van online betalen. We ondersteunen iDEAL, Creditcard betalingen via PayPal, en natuurlijk kunt u bij ons ook altijd uw bestelling over maken via bankoverschrijving of internetbankieren.

iDEAL: PayPal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder da u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij een van de volgende banken: ABN-Amro, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of Fortis.

Hoe werkt een betaling via iDEAL? 
U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL-betaalknop te klikken. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

PayPalPayPal
PayPal is een dochteronderneming van eBay en is wereldwijd het meest gebruikte online betaalsysteem. Betaling via PayPal is veilig en snel. Uw creditcard nummer, bankrekening nummer en privéadres worden door PayPal nooit aan ons ter beschikking gesteld. Via PayPal kunt u online met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen. Ook is het mogelijk via PayPal te betalen met een krediet dat u via een bankoverschrijving kunt opwaarderen.

Hoe werkt een betaling via PayPal? 
U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via PayPal of Creditcard wilt betalen door op de PayPal betaalknop te klikken. U wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van PayPal waarna u de keuze krijgt als PayPal gebruiker in te loggen of u als nieuwe gebruiker aan te melden. Na betaling worden wij door PayPal geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

Afterpay
AfterPay voert voor K-Part.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij K-Parts.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring