• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Bougie scooter

Wanneer een scooter moeizaam start of minder vermogen levert kan de bougie in de scooter het probleem zijn. Deze zorgt namelijk voor de vonk waarmee de brandstof wordt ontstoken. Wanneer de bougie in de scooter te weinig warmte geeft, verloopt de verbranding in de Cilinder scooter onvolledig en lever je vermogen in. Welke je nodig hebt, verschilt per merk en model scooter. Met de zoekfuncties van K-Parts vind je vrijwel direct een bijpassende bougie voor je scooter.

34 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bougie scooter NGK

In onze webshop vind je de bougie voor je scooter van het merk NGK. Deze zijn geschikt voor vrijwel elke motor. NGK staat bekend om de modernste productietechniek. Elke bougie wordt automatisch getest op een optimaal functioneren. Bij K-Parts hebben we bougies met een korte en een lange schacht. Welke jij nodig hebt hangt af van je cilinder. Je wilt niet dat de Zuiger scooter tegen de bougie aantikt, maar je wilt ook geen slechte ontsteking. Bestel de bougie voor je scooter van het merk NGK eenvoudig online bij K-Parts!

Bougie 4 takt scooter

Ben je op zoek naar een bougie voor je 4 takt scooter? Deze hebben we in onze webshop voor bijvoorbeeld de Piaggio en de Vespa. Kijk goed welke bougie je nodig hebt voordat je een aankoop doet. Alle specificaties zijn per product duidelijk aangegeven. Alles wat je nodig hebt voor de Ontsteking scooter vind je bij K-Parts. Je kunt de bougie voor je 4 takt scooter eenvoudig online bestellen of afhalen bij onze winkel in Harderwijk. Door zelf je scooter te repareren, bespaar je fors op de monteurskosten!

Bougie scooter vervangen

Een bougie scooter vervangen is een eenvoudige klus wanneer je de juiste gereedschappen in huis hebt. Wanneer je niet goed bij de bougie kunt komen, kun je gebruik maken van een Bougiesleutel. Zo voorkom je dat je de scooter moet openmaken om een bougie scooter te vervangen. Wanneer de bougie niet voldoende vonkt, kan de oorzaak ook liggen bij de Bougiekabel scooter of de Bougiedop scooter. Ook deze heeft K-Parts in het assortiment.

Bougie scooter kopen

In onze webshop kun je voordelig een bougie voor je scooter kopen. Wij hebben alle onderdelen in huis die je nodig hebt voor een goede ontsteking. Wanneer een bougie geen vonk geeft, kan de oorzaak ook liggen aan de CDI scooter of de Bobine scooter. Deze zorgen ervoor dat de bougie de energie krijgt die nodig is. De medewerkers van onze klantenservice weten precies hoe het motorblok van een scooter werkt en kunnen uitgebreid advies geven over reparatie en onderhoud. Wanneer je bij K-Parts bestelt profiteer je bovendien van een snelle levering!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring