• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Carburateur gereedschap

Het is belangrijk om de carburateur van je scooter goed te onderhouden. Dit onderdeel zorgt voor verneveling van de brandstof en vermenging ervan met lucht, waarna het geheel de cilinders in wordt gezogen. Mocht je carburateur hersteld of vervangen moeten worden, dan komt het carburateur gereedschap van K-parts goed van pas! Dit bestaat uit verschillende sets met afstelgereedschap. De kwaliteit van dit carburateur gereedschap wordt gegarandeerd door toonaangevende merken als Buzzetti! Het carburateur gereedschap kun je, net als ons universele gereedschap, bestellen in de webwinkel van K-parts, dé scooteronderdelen specialist!

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Carburateur gereedschap scooter

Om je carburateur zo precies mogelijk af te stellen kun je ons carburateur gereedschap scooter gebruiken. In één set bevinden zich meerdere onderdelen die ontworpen zijn voor het losdraaien en afstellen van specifieke carburateur onderdelen. Naast zeer praktisch is het carburateur gereedschap scooter ook nog eens zeer voordelig! Ook je bougies kun je aanschroeven of vervangen door middel van onze handige bougiesleutels. En met het klepstelgereedschap van Buzzetti, zijn de kleppen van cilinders eenvoudig bij te stellen. Met het deze tools en het carburateur gereedschap scooter van K-parts ben je op iedere klus voorbereid!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring