• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, juistheid en correctheid samengesteld. Karsemeijer Tweewielers, hierna genoemd als "wij" of "ons", zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hier verstrekte informatie.

Wij zijn ons volledig bewust van onze taak om zo betrouwbaar mogelijke informatie te verstrekken. Niettemin kunnen zij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuistheden die mogelijk in de informatie en/of publicaties voorkomen.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze pagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Waarschuwing: Snelle onderdelen zijn uitsluitend voor circuit gebruik, Karsemeijer Tweewielers is niet verantwoordelijk voor welke vorm dan ook van verkeerd gebruik en – of montage. Twijfel je of een product geschikt is voor de openbare weg neem dan eerst contact met ons op.
 

Let op: Op snelle en elektrische onderdelen zit geen garantie!

 

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring