• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Kickstart rondsel

Als de motor van je scooter niet meer aanslaat, kan het kickstart rondsel defect zijn. Bij K-Parts kun je eenvoudig een nieuw exemplaar bestellen dat past bij jouw scooter. Afhankelijk van het type motorblok kan het kickstart rondsel op twee verschillende manieren gemonteerd zijn: op de krukas scooter of in het carter. Wij hebben een groot aanbod rondsels voor uiteenlopende scootermerken en voor verschillende modellen.

1 to 40 van 68

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 to 40 van 68

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Kickstart rondsel kymco

Het specifieke model scooter bepaalt welk kickstart rondsel voor je Kymco geschikt is. Bij Agility scooters met een 4 takt motorblok van 50 cc heb je een 7 tands rondsel nodig dat je in het carterdeksel monteert. Wanneer er een GY6 4 takt motorblok in je scooter ligt, heb je weer een andere kickstart rondsel van Kymco nodig. Ook deze hebben wij standaard in ons assortiment!

Kickstart rondsel vervangen

K-parts heeft vrijwel alle onderdelen die je nodig hebt om een kickstart rondsel te vervangen. Benodigd specialistisch gereedschap zoals blokkeersleutels kun je ook eenvoudig en voordelig mee bestellen. Op die manier kun je zelf je kickstart rondsel vervangen zonder dat je veel kwijt bent aan monteurskosten. Wij zorgen voor een snelle levering van je bestelling.

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring