• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Koeling onderdelen  scooter

Bij de verbranding van brandstof in het motorblok van je scooter komt veel warmte vrij. Om te voorkomen dat je motor oververhit raakt, is het belangrijk dat de koeling onderdelen scooter in orde zijn. Het koelsysteem koelt de cilinder van je scooter. De cilinder kan gekoeld worden aan de hand van het LC koelsysteem. Dit systeem verkoelt de cilinder met behulp van koelvloeistof. Bij K-parts vind je diverse onderdelen om versleten koeling onderdelen scooter te vervangen.

1 to 40 van 147

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

1 to 40 van 147

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Koeling onderdelen scooter – thermostaat

Werkt de thermostaat van je scooter niet meer naar behoren? Voorkom oververhitting en vervang je oude thermostaat met een nieuwe van K-parts. In ons assortiment vind je thermostaten van Piaggio en van Peugeot. De koeling onderdelen scooter – thermostaat van K-parts past op alle Gilera, Piaggio, Peugeot en Minarelli scooters. Onze universele thermostaten zijn geschikt voor Aprillia scooters.

Koeling onderdelen scooter – radiateur

De radiateur is  een belangrijk onderdeel als het gaat om de verkoeling van het motorblok van je scooter. De opgewekte warmte van een verbrandingsmotor wordt door middel van koelvloeistof via de radiateur afgestaan aan de omringde lucht. Wanneer de koeling onderdelen scooter - radiateur lek is verlies je koelvloeistof, wat resulteert in een oververhitte motor. Een nieuwe radiateur bestel je gemakkelijk online in onze webwinkel. Heb je vragen over dit artikel? Stel deze gerust aan één van onze medewerkers.

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring