• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Oliepeilstok

Met een goede smering van je scooter voorkom je beschadiging aan de motoronderdelen. Bij K-Parts bestel je een oliepeilstok zeer voordelig online. Hiermee kun je heel precies het oliepeil in de gaten houden. Is bijvullen noodzakelijk? Dan bestel je net zo voordelig je 2 takt olie of 4 takt olie in onze winkel! Welke oliepeilstok je nodig hebt, hangt af van het type motorblok in je scooter. In ons ruime assortiment vind je oliepeilstokken voor verschillende scootermerken.

18 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oliepeilstok scooter

Maak je gebruik van een motorblok van Kymco, GY6 of Sym? Voor elk model heeft K-Parts een geschikte oliepeilstok voor je scooter! Daarnaast hebben wij universele oliepeilstokken. Door te meten weet je direct of je scooter te veel olie gebruikt. Als dat geval is kun je in onze winkel gemakkelijk onderdelen, zoals keerringen vinden. Daarmee los je lekkage vanuit het carter vaak eenvoudig op. Met een oliepeilstok voor je scooter weet je precies hoe de motor functioneert!

Oliepeilstok kopen

K-Parts is dé specialist in scooter onderdelen waar je online een oliepeilstok kunt kopen. Om het olieverbruik en de brandstoftoevoer zo efficiënt mogelijk te laten verlopen hebben wij ook verschillende kleine scooter onderdelen zoals knijpveerklemmen in verschillende afmetingen en koperen ringen. Naast een oliepeilstok kopen kun je in onze online winkel net zo eenvoudig een nieuwe olieplug en bestellen. K-Parts heeft een compleet assortiment en zorgt voor een snelle levering!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring