• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Oliepomp scooter

Er zijn veel factoren die ervoor kunnen zorgen dat de motor slecht start of zelfs niet start. Eén van die oorzaken kan zijn dat de oliepomp scooter onderhevig is aan lekkage. Slaat de motor niet aan tijdens het starten en rookt en stinkt het vreselijk tijdens de startfase? Grote kans dat de oliepomp defect is. De oliepomp scooter pompt olie vanuit het reservoir naar de carburateur of het spruitstuk. Zo kan de olie met het lucht-benzinemengsel worden gemengd! 

32 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oliepomp scooter vervangen

Een oliepomp scooter vervangen doe je snel en eenvoudig met oliepompen van K-parts. In ons assortiment vind je de originele Piaggio oliepomp, passend op alle Gilera en Paggio modellen, behalve op de Piaggio Purejet. De oliepomp bevat twee uiteinden voor slangen waar de olie en lucht doorheen gepompt kan worden. In onze webwinkel vind je naast complete oliepompen ook oliepomp onderdelen. Tandwielen en gekleurde afdekplaten voor de pomp behoren tot ons aanbod. Wil je je oliepomp scooter vervangen, maar zou je hier wat hulp bij kunnen gebruiken? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Oliepomp scooter winkel

Bij K-parts, dé online oliepomp scooter winkel,  vind je alle onderdelen voor het vervangen van je oliepomp en de nabij liggende scooteronderdelen. Ga je je oliepomp vervangen en wil je direct andere defecte of versleten brandstofonderdelen aanpakken? Bekijk dan ons assortiment met vervangingsonderdelen voor de brandstoftoevoer. Zo kun je je lekkende brandstoftank eenvoudig vervangen met een nieuwe van K-parts. Ben je je tankdop kwijt? Wij hebben tankdoppen voor je Piaggio, Vespa en Yamaha Aerox in onze oliepomp scooter winkel!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring