• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Scooter claxon

K-Parts is dé onderdelenwinkel waar je een originele scooter claxon of een scherp geprijsd alternatief van een universeel merk eenvoudig bestelt. Wil je een keer wat anders? Dan kun je voor een 6 tonige scooter claxon sirene kiezen. Deze heeft een universeel ontwerp en is daarmee voor vrijwel elke scooter geschikt. Met een voordelige claxon uit ons assortiment wordt je altijd gehoord!

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scooter claxon aansluiten

Let er op of het huidige aansluitpunt op gelijkspanning of wisselspanning loopt, als je je scooter claxon gaat aansluiten. Voor beide spanningstypen heeft K-Parts een geschikte scooter claxon in het assortiment. Met ons scooter gereedschap kun je het frame van je scooter openen, zodat je gemakkelijk je nieuwe scooter claxon kunt aansluiten. Wil je er zeker van zijn dat je claxon past? Dan kun je kiezen voor een universele claxon die vrijwel op elke scooter past! Ook voor elektrische onderdelen en overige elektra waarmee je jouw scooter claxon kunt aansluiten ben je bij K-Parts aan het juiste adres.

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring