• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Silentblock

De trillingen van de motor zijn met een goed silentblock niet te voelen op je scooter. Je kunt zelf het silentblock van je scooter vervangen, dat is eenvoudig met het ruime aanbod van K-Parts. Onze silentblocks zijn gemaakt van staal en natuurrubber en daarmee uitstekende trillingsdempers. We bieden je deze dempers voor Piaggio, Vespa en verschillende andere merken. Kijk goed welk formaat silentblock je nodig hebt voordat je een aankoop doet. Onze dempers zijn gemiddeld 25 x 20 cm groot.

10 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Silentblock scooter

We hebben naast een silentblock voor je scooter verschillende trillingsdempers die universeel toepasbaar zijn, daarmee kun je bijvoorbeeld uitlaten, radiateurs en elektronica trillingsvrij monteren. Deze dempers hebben een bout waarmee je ze makkelijk kunt aansluiten. Kijk goed welk formaat bout je nodig hebt, we bieden ze als M6 en M8, oftewel met een diameter van 6 of 8 mm. De trillingen van je uitlaat kun je ook opvangen met een uitlaatrubber. Net zoals het silentblock voor je scooter beschermt deze de onderdelen van je scooter, zodat deze goed blijven functioneren.

Silentblock vervangen

Voordat je je silentblock gaat vervangen, is het handig om te weten waar deze zich bevindt. Je lokaliseert het silentblock in het bevestigingsoog van het motorblok. Verwijder eerst het oude silentblock door de bout aan te draaien. De dop zal het silentblock door het oog van de carter scooter heen trekken. Je kunt zonodig het oog van de carter schoonmaken met ontvetter op een doek. Installeer nu het nieuwe silentblock door het proces om te draaien. Je bespaart op onderhoudskosten door zelf je silentblock te vervangen. K-Parts biedt je scherpe prijzen voor al je scooter onderdelen!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring