• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Varioring

Om meerdere redenen kan het nodig zijn om de maximum snelheid van je scooter te verlagen. Hiervoor heb je in de meeste gevallen een varioring nodig. Bij K-Parts kun je dit onderdeel van onder andere Piaggio voordelig bestellen. Je kunt bij ons bovendien eenvoudig een exemplaar vinden dat op jouw scooter past! Daarom is het aanschaffen van een varioring uit onze webshop altijd een verstandige keuze.

1 to 40 van 43

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 to 40 van 43

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Varioring Vespa

Je hebt bij K-Parts een ruime keuze als je een varioring voor je Vespa zoekt. De dikte van de ring is afhankelijk van de gewenste begrenzing. Hoe dikker de ring, hoe meer de maximumsnelheid van het voertuig wordt teruggedraaid. Je kunt de Varioring op je Vespa eenvoudig installeren met behulp van ons uitgebreide scooter gereedschap. Zo kun je er zelf voor zorgen dat je scooter aan de wettelijke eisen voldoet!

Varioring plaatsen

Er zijn een aantal stappen die je eerst dient te volgen voor je je varioring gaat plaatsen. Zo is het verstandig om eerst zoveel mogelijk oorspronkelijke onderdelen, zoals de originele cilinder, terug te plaatsen. Als dit niet voldoende is, kun je overgaan een prop in je scooter uitlaat stoppen. Gaat je scooter nog steeds te snel? Dan is een varioring plaatsen de volgende stap. De te ondernemen stappen zijn afhankelijk van de wijzigingen die aan je scooter hebben plaatsgevonden. Het is verstandig om bij K-Parts je onderdelen te bestellen en zelf te monteren. Zo weet je zelf wat voor aanpassingen er aan je scooter zijn gedaan en ben je altijd voordelig uit!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring