• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Velgstriping

Met de accessoires van K-parts maak je elke scooter mooier. Velgstriping is een manier om ook de velgen van kleur en karakter te voorzien. Bij velgstriping maak je gebruik van een speciale tape die je op de randen van je velg plakt. K-parts heeft een ruime keuze aan kleuren, zodat je moeiteloos wit velgstriping kun combineren met blauw, zwart of rood. Wij raden je aan de velgen van tevoren goed schoon te maken. Wanneer je vervolgens de velgstriping aanbrengt, blijft deze in weer en wind goed vastkleven.

34 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Velgstriping scooter

Op zowel moderne als klassieke modellen kun je velgstriping scooter toepassen. Je kunt zelf bepalen wat het resultaat wordt, want naast velgstrippen in verschillende kleuren kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een velgrand stickerset van Stage 6, waarop het logo van dit bekende sportmerk bijzonder goed tot zijn recht komt. Velgstriping is ook in reflecterende kleuren verkrijgbaar. Daarmee draag je bovendien bij aan je eigen zichtbaarheid op de weg.

Velgstriping online

K-parts is de online scooterspecialist met vele soorten velgstriping online. In ons assortiment vind je alles waarmee je jouw scooter een eigen karakter geeft. Wij hebben naast velgstriping online ook tankpads en sierstrips. Ook voor het onderhoud van je scooter kun je bij ons terecht. Zo vind je binnen een handomdraai vervangende onderdelen of een compleet nieuwe uitlaat. Zo bevorder je ook de prestaties van je scooter! Voor vragen over velgstriping kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring