• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Zuigerveren

Heb je nieuwe zuigerveren nodig voor je scooter? Deze worden gebruikt om de zuiger scooter en de cilindervoering goed af te sluiten. Verder zorgen de veren ervoor dat olie, smering en warmte optimaal worden overgebracht. Bij K-Parts hebben we een ruim aanbod zuigerveren van verschillende formaten. Kijk goed welk formaat je nodig hebt voor je scooter, voordat je een aankoop doet. Voor diverse scootermerken hebben we zuigerveren zoals de Vespa en de Piaggio. Bestel je scooter onderdelen eenvoudig online bij K-Parts en je kunt meteen aan de slag!

1 to 40 van 51

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 to 40 van 51

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Zuigerveren scooter

Omdat de zuigerveren in de motor van je scooter onderhevig zijn aan hoge temperaturen, is het van belang dat ze de warmte goed kunnen afvoeren. Daarom zijn de veren van K-Parts gemaakt van verschillende soorten metaal die zorgen voor een optimale warmteregulatie. Het zelf onderhouden van de zuigerveren en andere onderdelen van je scooter scheelt in je kosten. Bij K-Parts vind je alles wat je nodig hebt voor het zelf repareren van je scooter of brommer.

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring