Levering

LEVERTIJD: Op werkdagen vóór 21:00 besteld = morgen in huis*

We streven ernaar een zo groot en breed mogelijk assortiment op voorraad te houden om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 1 werkdag. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van onze leveranciers. Als een artikel niet leverbaar is krijg je hier binnen een dag bericht van.

Besteld op*

Verzending op

Levering op**

Maandag vóór 21:00 Maandag Dinsdag
Dinsdag vóór 21:00 Dinsdag Woensdag
Woensdag vóór 21:00 Woensdag Donderdag
Donderdag vóór 21:00 Donderdag Vrijdag
Vrijdag vóór 21:00 Vrijdag Zaterdag
Vrijdag 21:00 - maandag 21:00 Maandag Dinsdag


* Voorradige bestellingen die op werkdagen voor 21:00 geplaatst zijn worden de volgende dag geleverd. 
** Het is in een enkel geval mogelijk dat de bezorging vertraagd is bij PostNL, via de track&trace kan je jouw bestelling volgen en de nieuwe afleverdatum bekijken. 


VERZENDKOSTEN: gratis verzending vanaf €50

Je bestelling wordt al vanaf €50 gratis aan je verzonden. Bij bestellingen onder de €50 betaal je slechts €4,95 verzendkosten binnen Nederland en €5,95 voor bestellingen naar België. Mocht het voorkomen dat een bestelling in delen verstuurd word dan worden hier geen extra verzendkosten voor gerekend.

  Verzendmethoden NL Kosten Gratis
  Bezorging op het afleveradres €4,95 Vanaf €50
  Ophalen bij een PostNL pakketshop €4,95 Vanaf €50


  Verzendmethoden  BE Kosten   Gratis
  Bezorging op het afleveradres €5,95 Vanaf €75
  Ophalen bij een PostNL pakketshop €5,95 Vanaf €75  Verzending van uw bestelling
  De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd door PostNL. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. 

  Bezorging
  De door u bestelde goederen worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. Als u of uw buren niet thuis zijn tijdens de eerste afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kunnen nemen, komt de PostNL bezorger de eerstvolgende werkdag bij u terug om het pakket nogmaals aan te bieden.

  Track & Trace
  Zodra uw zending het het sorteercentrum aankomt ontvangt u automatisch een e-mail met een link om uw bestelling te volgen.

  Vertraging van uw bestelling
  Uw bestelling word doorgaans binnen 3 dagen verstuurd met PostNL. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen?, neem dan contact met ons op via mail of het contactformulier. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk om altijd het ordernummer van de bestelling te vermelden.