Levering

Levertijden
We streven ernaar een zo groot en breed mogelijk assortiment op voorraad te houden, om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 1 tot 3 werkdagen. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van onze leveranciers. Als een artikel niet leverbaar is krijg je hier binnen een dag bericht van.

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland & België boven de 75 euro rekenen wij geen verzendkosten. Voor een bestellingen onder de 75 euro rekenen wij €4,95 verzend en inpakkosten voor verzendingen binnen Nederland en €5,95 voor bestellingen naar België. Mocht het voorkomen dat een bestelling in delen verstuurd word dan worden hier geen extra verzendkosten voor gerekend.

Verzending van uw bestelling
De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd door PostNL. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. 

Bezorging
De door u bestelde goederen worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. Als u of uw buren niet thuis zijn tijdens de eerste afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kunnen nemen, komt de PostNL bezorger de eerstvolgende werkdag bij u terug om het pakket nogmaals aan te bieden.

Track & Trace
Zodra uw zending het het sorteercentrum aankomt ontvangt u automatisch een e-mail met een link om uw bestelling te volgen.

Vertraging van uw bestelling
Uw bestelling word doorgaans binnen 3 dagen verstuurd met PostNL. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen?, neem dan contact met ons op via mail of het contactformulier. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk om altijd het ordernummer van de bestelling te vermelden.