• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Accu scooter

Heb je verschillende elektronische onderdelen of wil je gewoon moeiteloos je scooter starten? Bij K-parts vind je direct een krachtige accu scooter! Al onze accu’s hebben een krachtige 12 volt batterij, terwijl je de oplaadcapaciteit voor het uitzoeken hebt. Zo hebben wij een accu scooter met een maximale capaciteit van 2,1 Ah, maar ook een capaciteit van 30 Ah behoort tot de mogelijkheden. Voor een scooter of brommer met eenvoudige elektronische circuits volstaat een universele accu scooter. Als je voorkeur uitgaat naar een krachtige en duurzame accu scooter die bovendien onderhoudsvrij is, dan kun je bij K-parts rekenen op de pure kwaliteit van Fulbat.

1 to 40 van 69

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 to 40 van 69

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Nieuwe scooter accu

K-Parts helpt je graag op weg als je op zoek bent naar een nieuwe scooter accu. Een extra boost bij het starten is zeker niet de enige reden om je oude accu te vervangen. Met een nieuwe scooter accu beschik je namelijk over de mogelijkheid om gemakkelijker meerdere accessoires aan te sluiten. Deze bestel je in onze online winkel eenvoudig en voordelig. Zo vind je in ons ruime voorraad met hetzelfde gemak zowel een Scooter alarm als een nieuwe Teller!

Scooter accu 12v

Doorsnee scooters hebben een scooter accu van 12v. Het aantal ampères is bepalend voor de capaciteit waarover je beschikt. Onze krachtigste accu van het merk Fulbat levert tot wel 30 Ah. Wanneer je een scooter hebt zonder extra elektronische accessoires is 1,2 Ah meer dan voldoende. Een sterkere scooter accu van 12v kan vooral in de winter het starten vergemakkelijken. Dat is handig als je ook in die periode veel gebruik maakt van je scooter.

Goedkope scooter accu

K-Parts is dé winkel voor scooteronderdelen waar je terecht kunt voor een goedkope scooter accu. Wij raden je aan om te kiezen voor een accu inclusief zuurpakket. Daarmee bespaar je ten opzichte van de onderhoudsvrije variant. Na het vullen is deze goedkope scooter accu klaar voor gebruik. Check bij het aansluiten direct of je Montagesnoeren nog goed functioneren. Bij K-Parts bestel je deze net zo voordelig als een goedkope scooter accu!

Scooter accu kopen

Je hebt minder kosten als je kiest voor een scooter accu kopen bij K-Parts. Wij leveren je precies de accu die je bestelt, zodat je deze zelf kunt plaatsen. Daarnaast kun je bij ons verschillende elektrische onderdelen bestellen, waarmee je de complete capaciteit van je scooter accu kunt benutten. Een scooter accu kopen of andere onderdelen bestellen doe je voordelig bij K-Parts!