• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Betaal achteraf!

Tandwiel brommer

Om voor een perfecte overbrenging van je bromfiets motor op je achterwiel te zorgen kun je bij K-Parts een tandwiel voor je brommer bestellen. Deze is in ons ruime assortiment in diverse soorten en maten aanwezig. De keuze van een tandwiel is afhankelijk van wat je precies wilt: met een in verhouding groter achtertandwiel accelereert je brommer sneller maar is de topsnelheid lager. Bij een kleiner achtertandwiel is dit andersom. Welke afmeting brommer tandwiel je ook nodig hebt, denk goed om deze verhouding!

1 to 40 van 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 to 40 van 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Tandwiel brommer kopen

Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je bij K-Parts eenvoudig en voordelig een tandwiel voor je brommer kopen. Onze webwinkel heeft bovendien vele andere onderdelen voor je brommer op voorraad. Is je brommer ketting aan vervanging toe? Dan kun je deze voor een scherpe prijs meebestellen! Een tandwiel voor je brommer kopen bij K-Parts is altijd een verstandige keuze, omdat wij je onderdelen snel bezorgen. Zo kun je snel aan de slag om je bromfiets weer in topconditie te brengen!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring