• Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €75
 • Betaal achteraf!

V-snaar scooter

De verbinding tussen je achterwiel en de motor wordt gemaakt door de V-snaar van je scooter. Deze is gespannen over twee exemplaren van de poulie scooter, die net als een nieuwe snaar verkrijgbaar is bij K-Parts. In onze online winkel heb je een zeer ruime keuze. Zonder een V-snaar scooter is een overbrenging of versnelling niet mogelijk. Voor de hoogste kwaliteit scooter onderdelen is K-Parts hét aangewezen adres!

1 to 40 van 171

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

1 to 40 van 171

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

V-snaar scooter vervangen

Het kan voorkomen dat een V-snaar te hoog of juist te diep in de poelie ligt, niet meer te spannen is, teveel geluid maakt of uitgedroogd raakt. Dan is het tijd om de V-snaar van je scooter te vervangen. Bij K-Parts profiteer je van een ruim assortiment V-snaren van grote merken als RMS, T4Tune en 101 Octane. Deze zijn te gebruiken op vele verschillende merken en typen scooters. De V-snaar van je scooter vervangen kun je eenvoudig zelf doen om kosten op een monteur te besparen.


V-snaar scooter kopen

Dankzij onze standaard hoge kwaliteit is een V-snaar voor je scooter kopen bij K-Parts altijd een goed idee! Op onze website vind je per snaar uitgebreide informatie over de scooters waar ze geschikt voor zijn. Verder maakt het verschil of je scooter een 2 Takt of een 4 Takt motor heeft. Ook kan het formaat van de snaar variëren tussen de 10” en 16”. Wil je zeker weten welke specifieke V-snaar je voor je scooter kunt kopen? Dan helpt onze klantenservice je graag verder. K-Parts is is hét adres voor de hoogste kwaliteit koppeling scooter onderdelen!

Gebruik van deze website betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt k-parts.nl cookies - privacyverklaring